Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2019

Αναδιαμόρφωση στα γραφεία μας και όχι μόνο...


Αγαπητές μέλη/φίλοι/συνεργάτες,

Το γραφείο της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς αλλάζει κι ανανεώνεται κι ελπίζουμε ότι σύντομα ο χώρος θα διαμορφωθεί ακόμη καλύτερα, σε ένα ζεστό, φιλικό στέκι που θα φιλοξενεί διάφορες δραστηριότητες.

Θα προσδιοριστεί συγκεκριμένη ημέρα και ώρες όπου το γραφείο μας θα παραμένει ανοιχτό για όποιο από τα μέλη του επιθυμεί να περάσει για έναν καφέ ή τσάι και κουλουράκια.
Το γραφείο διαθέτει wifi οπότε θα μπορείτε να περάσετε λίγη ώρα συνδέοντας το προσωπικό σας λάπτοπ και κάνοντας δουλειά που σας ευχαριστεί, ή να κάνετε μια στάση/ανάσα στο κέντρο της πόλης σε έναν χώρο οικείο δικό σας.

Βεβαίως λείπουν κάποια πράγματα ακόμα που σχεδιάζουμε να εμπλουτίσουν τον χώρο μας σιγά σιγά. Παρ' όλα αυτά, εάν έχετε κάτι στην κατοχή σας που δεν χρειάζεστε (εξοπλισμό γραφείου, κουζίνας, διακόσμησης, κλπ) μπορείτε ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας. Κάθε προσφορά είναι ευπρόσδεκτη.

Σε αυτήν την επαναδραστηριοποίηση του γραφείου μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε τα εξής:

1.- Γεγονός είναι ότι αρκετές δεν γνωριζόμαστε μεταξύ μας, ή δεν γνωριζόμαστε όσο θα έπρεπε. Σε αυτή την προσπάθεια, το γραφείο της Συντροφιάς είναι διαθέσιμο να ξεκινήσει να οργανώνει απογευματινές συναντήσεις ώστε σιγά σιγά κάθε μέλος να μπορεί να παρουσιάσει τον εαυτό του, το έργο του, τις δραστηριότητές του και να γίνεται μια φιλική συζήτηση γνωριμίας.
Παρακαλούμε τα μέλη που θα ήθελαν να συμμετέχουν σε αυτό το πρόγραμμα, να μας το δηλώσουν, με επιθυμητές ημέρες/ημερομηνίες, ώστε να δημιουργηθεί ένα χρονοδιάγραμμα συναντήσεων.

2.- Το γραφείο της Συντροφιάς μπορεί να διευκολύνει τα μέλη του που αναζητούν χώρο για workshops και σεμινάρια (φιλοξενεί άνετα 10 άτομα αλλά και παραπάνω ).
Όσα μέλη μας/φίλοι/συνεργάτες επιθυμούν να διοργανώσουν κάτι ανάλογο, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες.

Σας επισυνάπτουμε φωτογραφίες για να δείτε την εξέλιξη του χώρου μας.

Αναμένουμε με ενθουσιασμό την ανταπόκρισή σας,